Nejnovější recenze ze sekce Ledové čaje
Velková spokojenost.
- osvěžující
Nizka cena a stejny vysledek jako u drazsi konkurence naopak jeste ocenuji chut
- nekonzistentní chuť, každá láhev chutná jinak
Mám to piti a jídlo moc rada.A ten arasidovy krém je super .
až moc sycený,jinak ok
- Skvělá chuť!
- Výborná!
- Osvěžující a zajímavá chuť
- Praktické balení
- Velké množství druhů
- Vyšší cena
Zúčastnil jsem se projektové studie na stránkách trnd.cz, kdy jsem obdržel balení se čtyřmi druhy nápojů Prager's Kombucha s originálním dřevěným čajovým hrnkem.
Bylo pro mne velmi zajímavé poznat něco nového a zjistit, že tyto kvašené čaje, které bych si asi sám od sebe jen tak nekoupil, nejsou vůbec špatné a mají zajímavou osvěžující chuť. Navíc jsou v praktickém balení třeba i na cesty a jedinou malou výtku bych měl k vyšší ceně za plechovku. V každém případě mě ani tento fakt neodradí od toho, abych si v budoucnu Prager's Kombucha opět koupil a vychutnal si její chuť.
Konkrétně toto základní provedení Prager's Kombucha Original si získalo nejvíce mé chuťové buňky a dále bych určitě ještě doporučil Prager's Kombucha Yerba Maté a novinku Prager's Kombucha Rooibos.
- Super letní osvěžení s malinovou příchutí
- Nejde cítit žádná chemická pachuť
- více sladké než příchutě yerba maté nebo original
- Nejchutnější varianta na e-shopu
- málo sladké, což je pro mě plus
- vyšší cena, ale za to je kvalitní
- Dobrá fermentace
- není přeslazená
- praktické balení v plechu
- ideální s kostkou ledu
- vyšší cena, ale není to nic hrozného
Působí skvěle!!!
- Kvalitní produkt,bez lepku.
- Veľmi chutné
- Dobrá chuť
- Uvidíme
- Uvidíme až po čase
- Snad to pomůže mému zažívání
- Osvěžující a vyvážená chuť – Kombinace kombuchy a yerba maté vytváří příjemně nakyslou a energizující chuť, která osvěží.
- Přírodní složení – Bez umělých přísad, bohaté na probiotika a antioxidanty, vhodné pro zdravý životní styl.
- Praktické balení – Plechovka o objemu 330 ml je ideální na cesty nebo rychlé osvěžení kdykoli během dne.
- Vyšší cena – Ve srovnání s běžnými nápoji může být kombucha dražší.
- Specifická chuť – Nakyslá chuť nemusí vyhovovat každému, zvláště pokud nejste zvyklí na fermentované nápoje.
- Nižší obsah kofeinu – Pro ty, kdo hledají silnější energetický efekt, může být obsah kofeinu z yerba maté nedostačující.
Pragers Kombucha Yerba Maté 330 ml mě mile překvapila svou osvěžující chutí a energizujícím účinkem. Kombinace klasické kombuchy s yerba maté vytváří zajímavý a vyvážený nápoj, který je nejen chutný, ale také zdravý. Jemná perlivost a lehce nakyslá chuť dodávají drinku šmrnc, zatímco yerba maté přináší příjemnou dávku energie. Plechovka o objemu 330 ml je praktická na cesty nebo jako rychlý zdroj osvěžení během dne. Tento produkt určitě doporučuji všem, kteří hledají zdravou a přírodní alternativu k běžným energetickým nápojům.
Zobrazuji 61 - 80 ze 498 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »